Workshopuri

Workshopuri

Participati la workshopurile organizate in cadrul ROFMEX 2017, sustinute de cei mai buni profesionisti in domeniu! Aceste evenimente abordeaza subiecte ce vizeaza prezentarea de noi produse si servicii, tehnici de lucru avansate si metode de eficientizare a activitatilor de facility management si servicii suport.

Calitatea apei din sistemele termice si produsele Fernox
Workshop Amber Technologies
Lector: Gheorghita Bataiosu, Director service Amber Technologies
Unde: Sala Sadoveanu
Cand: 10 noiembrie, 10:00-10:30

Divizia de curatenie Renania, PURA
Workshop Renania
Lector: Irina Cantor, Specialis safety, Trainer Renania
Unde: Sala Balcescu
Cand: 10 noiembrie, 10:00-11:00
Primul dintre cele doua evenimente realizate la ROFMEX 2017 cu sprijinul Renania este dedicat diviziei de curatenie PURA. Veti asista la prezentari teoretice, de produse, veti analiza produsele din stand, dupa care urmeaza o sesiune de intrebari si raspunsuri. Brandul Pura este o declinare a conceptului de safety si o alta expresie a interesului pentru viata traita in siguranta. Gama Pura 2017 integreazaproduse cu standarde contemporane de calitate de la furnizori interesati de viitor si preocupati de bunastarea lumii. Sustenabilitatea este criteriul primordial in alegerea produselor PURA.

Intelligent chiller management
Workshop Amber Technologies
Lector: Nicolae Cozma, Service Manager Daikin Romania
Unde: Sala Sadoveanu
Cand: 10 noiembrie, 10:30-11:00

Fashion & Safety
Workshop Renania
Lector: Imola Cojocaru, Bussines Development Director Renania
Unde: Sala Balcescu
Cand: 10 noiembrie, 11:30-12:30
Al doilea eveniment sustinut de Renania la ROFMEX 2017 este dedicat produselor noi, existente in magazinul Concept Store Renania. Veti asista la o prezentare „de moda” a produselor din gama de echipamente de protectie, urmata de o sesiuned e discutii libere. Safety merita sa fie pe primul loc, chiar si acasa, atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau. Prin lansarea Concept Store, Renania doreste sa arate tuturor - nu doar profesionistilor - ca siguranta nu este un simplu loc de munca. Este o mentalitate, un comportament pentru cei care iubesc viata.

Tendinte pentru cladiri inteligente
Workshop Grundfos
Lector: Daniel Dragomir, Inginer Grundfos
Unde: Sala Sadoveanu
Cand: 10 noiembrie, 11:30-12:30

Monitorizarea de la distanta a sistemelor HVAC
Workshop Trane Romania
Lectori:
Sorin Amarazeanu - Inginer automatizari, Trane Romania
Dipl. Ing. Catalin Tabacu - Service Operations Leader, Trane Romania
Unde: Sala Sadoveanu
Cand: 10 noiembrie, 13:00-14:00
In prima parte a workshop-ului va familiarizati cu sistemul de control Trane, incepand de la nivel de echipament pana la cladire si nivel enterprise. In a doua parte veti observa si experimenta realizarea unei conexiuni reale la doua obiective din Romania prin sistemele de control Tracer SC si Tracer Ensamble.

Cerinte legislative privind certificarea si instruirea operatorilor din domeniul instalatiilor frigorifice
Workshop AGFR - Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania
Lector: Prof. dr. ing. Tarlea Gratiela Maria
Unde: Sala Sadoveanu
Cand: 10 noiembrie, 15:00-16:00
In cadrul acestui workshop va familiarizati cu obiectivele si misiunea AGFR si va puneti la punct cu noutatile legislative, dar si cu obligativitatea legala de certificare si instruire pentru firmele din domeniul frigului/climatizarii.

Va rugam sa descarcati formularul de inscriere la evenimente, sa alegeti evenimentele la care veti participa si sa-l transmiteti completat pe office@rofma.ro.

Va asteptam!