Sunt alaturi de noi inca de la inceput si ne sustin in eforturile noastre de a va oferi un eveniment premium. Le multumim!

Parteneri principali

ISS

ISS

The Power of the Human Touch
 
Grupul ISS a fost fondat in Copenhaga, in anul 1901 si, dezvoltandu-se in timp, a devenit unul din liderii mondiali in domeniul Serviciilor de Facility Management, oferind o gama larga de servicii la nivel global.
BOSCH

BOSCH

Tehnica pentru o viata
 
Lider global în furnizarea de tehnologii si servicii, Bosch ofera Solutii de mobilitate, Tehnologie industriala, Bunuri de larg consum si Tehnologie pentru construcţii si energie. Compania isi foloseşte expertiza in tehnologia de senzori, software si servicii, precum si propriul cloud IoT, pentru a oferi clientilor solutii conectate integrate dintr-o singura sursa. Grupul Bosch este prezent pe piata din Romania de peste 20 de ani.

Parteneri

AMBER TECHNOLOGIES

AMBER TECHNOLOGIES

Bine de la inceput. De 20 de ani impreuna.
 
Amber are 20 de ani experienta in servicii de consultanta, antreprenoriat, instalare, autorizare si mentenanta/FM pentru sisteme integrate HVAC cu echipamente Daikin, Vaillant, Viessmann, Wilo, Rehau, Fernox pentru spatii rezidentiale, comerciale, industriale si cladiri de birouri.
ARCHIBUS Solution Center-Romania

ARCHIBUS Solution Center-Romania

The #1 Solution for Real Estate, Infrastructure, and FM in the World
 
ARCHIBUS Solution Center-Romania este lider pe piața sistemelor de management integrat al spatiilor de lucru, oferind clientilor sai un instrument eficient cu ajutorul caruia isi pot atinge obiectivele strategice.
Building Support Services

Building Support Services

Evolutie prin inovatie
 
Building Support Services are o reputatie recunoscuta la nivel national in ceea ce priveste calitatea serviciilor integrate de administrare, mentenanta si operare pentru spatii de birouri, logistice, industriale, comerciale si rezidentiale: 3 milioane de mp in peste 200 de cladiri moderne din intreaga tara.
P. Dussmann Serv România

P. Dussmann Serv România

Succesul necesita parteneri de nadejde!
 
Din 1997, Dussmann Service Romania are experienta si know-how in diferite sectoare si creeaza pachete de servicii personalizate pentru fiecare client, in functie de nevoile sale specifice. Cu peste 600 de angajati permanenti, oferim servicii de curatenie, securitate, catering și tehnice in toate regiunile din Romania.
Pyronova - pasiune pentru protectie

Pyronova - pasiune pentru protectie

Specialist in siguranta impotriva incendiilor
 
Livrarea de calitate a solutiilor complexe - in proiectarea, executia, mentenanta, noile tehnologii si consultanta pentru sisteme de protectie impotriva incendiilor, conform celor mai inalte standarde internationale din Europa Centrala si de Est.
TENROM CLEANING SOLUTIONS

TENROM CLEANING SOLUTIONS

Echipamente de curatenie – Aspiratoare industriale
 
Compania Tenrom este importator unic al produselor Tennant, Green Machines, Kaivac Delfin pentru Romania si Ungaria. Reprezentativ pentru Tenrom sunt solutiile de inchirieri masini de curatenie cu full service inclus si activitatea de reconditionare echipamente de curatenie Tennant.
Wilo Romania

Wilo Romania

Pioneering For You
 
Wilo este producator de top de pompe si sisteme de pompare pentru constructii, aplicatii municipale si industrie. La nivel international, brandul Wilo este sinonim cu inalta tehnologie in industria pompelor.

Sponsori

CORAL

CORAL


Furnizam performanta proprietatilor!
 
Toti avem nevoie de mai multa experienta. Pentru CORAL, 25 de ani de experienta inseamna stabilitate. CORAL va furnizeaza stabilitatea de care aveti realmente nevoie.
FRIGOTEHNICA

FRIGOTEHNICA


Un nume in tehnica frigului. Gandeste la rece!
 
Cu o indelungata experienta in frigul industrial, comercial si de retail Frigotehnica ofera servicii de proiectare, consultanta, montaj si service. Noi intelegem ca fiecare Client este unic si ne concentram pe oferirea de solutii potrivite fiecaruia.
RENANIA

RENANIA


Lider in echipamente de protectie si siguranta
 
Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii, produse si servicii adecvate pentru a proteja viata la lucru, in spitale, in medii cu risc sporit sau in activitatile domestice, de zi cu zi. Aflata, de peste 5 ani, pe un trend ascendent, Renania isi mentine pozitia de leader nu doar la capitolul vanzari, ci si la acela de formator de piata.

Cu sprijinul

Zocs Promotions

Zocs Promotions


Valorificam puterea Internet Marketing-ului
 
Sprijinim companiile pentru a obtine mai mult trafic pe site-uri, lead-uri și vanzari prin intermediul uneltelor online ce se potrivesc obiectivelor tintite. Folosim Google AdWords, Email Marketing-ul, precum si campanii LinkedIn si Facebook.
Sulyok Imaging

Sulyok Imaging


We bring all of who we are in what we do
 
Sulyok Imaging este un studio profesional care ofera servicii specializate de fotografie comerciala si filmari video, pentru o gama larga de aplicatii din industria publicitara.
Proiectele fotografice dezvoltate pe parcursul ultimilor 10 ani pentru companiile din Romania au  avut ca si obiect urmatoarele tipuri de servicii: portret de studio, fotografie de produs, fotografie de eveniment, corporate, arhitecturi, fotografie industriala, fotografie turistica.
Academia Titi Aur

Academia Titi Aur


Locul unde visele devin realitate
 
Academia Titi Aur este cel mai complex autodrom din Europa de Est. Situata la doar 15 minute de Bucuresti, Academia Titi Aur va asteapta cu multiple simulatoare indoor si outdoor, experiente auto, programe de team building, cursuri auto de conducere  defensiva, sportiva si pilotaj, moto, off-road si karturi electrice.

Parteneri media

Arena Constructiilor

Arena Constructiilor


Oportunitati in afaceri
 
Arena Constructiilor este cea mai importanta sursa de informare pentru sectorul constructiilor si imobiliar. Echipa noastra de profesionisti va ofera stiri, articole, monitorizari privind constructiile de locuinte si sociale, spatii comerciale si industriale, infrastructura de transport si de mediu.
ibuild.info

ibuild.info


Baza de date cu proiecte si companii de constructii
 
Prin ibuild.info serviciu informatii proiecte, dezvoltatorii si proiectantii trimit informatii catre potentialii parteneri. Pe aceasta cale pot intra in contact cu firme profesioniste: executanti, producatori, furnizori si prestatori de servicii.
Instalnews.ro

Instalnews.ro


Stiri, noutati, evenimente din domeniul instalatiilor
 
InstalNews.ro este un portal de stiri, actualizat cu cele mai importante stiri si noutati din domeniul instalatiilor HVACR din intreaga lume - sanitare, electrice, termice, climatizare, pompe, tevi, tehnologie, apa. Te asteptam si online, in Comunitatea Instalatorilor din Romania!
proIDEA

proIDEA


Serviciu informatii produse
 
ProIDEA catalog online informatii produse, disponibil accesand urmatorul link www.proidea.ro, ajuta producatorii si distribuitorii sa furnizeze informatii produse si noutati persoanelor de decizie din cadrul proiectelor de constructii.
Transilvania Business

Transilvania Business


Revista economica lunara

MTC Magazine

 
Singura publicatie premium dedicata vietii economice din Ardeal si Banat, care integreaza totodata si investitiile reper din Bucuresti si trendurile nationale si internationale. In ultimii 7 ani si-a crescut adresabilitatea si atractivitatea prin continut regional exclusiv.
MTC Magazin

MTC Magazin


Noi suntem intotdeauna originalul
 
Suntem o redactie unica pe piata, formata din editori si redactori cu o bogata experienta publicistica in sectorul constructiilor, ingineri constructori sau mecanici, specializati in utilaje pentru constructii, precum si graficieni de inalta specializare. Impreuna am construit cea mai puternica divizie de reviste tehnice din Romania.
Constructiv

Constructiv


Revista Industriei de Constructii din Romania
 
Lansata in 2002 si distribuita lunar la peste 3000 de companii din domeniul constructiilor din Romania, revista propune un concept editorial modern, dinamic, de informare si analiza, ce se adreseaza arhitectilor, inginerilor constructori, antreprenorilor din domeniu si furnizorilor de tehnologie, echipamente si materiale de constructii.
RFI Romania

RFI Romania


Vocile lumii

RFI Romania

 
RFI Romania este o voce a analizei critice de calitate si a dezbaterii autentice. Programele in limba romana difuzate in fiecare zi de la ora 7 pana la ora 20 sunt concepute si realizate in comun de doua redactii, una la Bucuresti si alta la Paris. Stirile prezinta actualitatea intr-un mod impartial si serios printr-o abordare atenta si echilibrata.
AGERPRES

AGERPRES


Actualizeaza lumea
 
Fondata in 1889, AGERPRES este Agentia Nationala de Presa a Romaniei. Aceasta are rolul de a oferi informatii echilibrate, cu caracter impartial, si de a fi principala sursa de informare pentru cetatenii si institutiile din tara, dar si cea mai importanta sursa de stiri despre Romania, in exterior.
Jurnalul de afaceri

Jurnalul de afaceri


Totul despre afaceri in Romania
 
Jurnalul de Afaceri este o revistă de afaceri digitala care descrie mediul de afaceri romanesc intr-o maniera profesionista, complexa, obiectiva si detaliata, prezinta evenimente din sectoarele importante ale economiei, prin profile complexe ale oamenilor de afaceri de succes din Romania care au atins performante deosebite.
GOVNET

GOVNET


Portalul mediului de afaceri din Romania

GOVNET

 
GOVNET este o platforma de comunicare independenta, obiectiva si transparenta, prezentand investitorilor nationali, cat si celor internationali, interesati de piata romaneasca, cele mai relevante informatii pentru maximizarea investitiilor din sectorul in care acestia activeaza.
DeBizz Magazine

DeBizz Magazine


Unica publicatie de business germano-romana din Romania
 
DeBizz Magazine este unica publicatie economica germano-romana din Romania. De peste 15 ani, DeBizz Magazine se adreseaza oamenilor de afaceri, diplomatilor si politicienilor din Germania, Austria si Elvetia care activeaza pe teritoriul tarii noastre, precum si executivilor si specialistilor din cadrul companiilor romanesti.