Sunt alaturi de noi inca de la inceput si ne sustin in eforturile noastre de a va oferi un eveniment premium. Le multumim!

Parteneri principali

Archibus

Archibus

The #1 Solution for Real Estate, Infrastructure, and FM in the World
ARCHIBUS Solution Center-Romania este lider pe piața sistemelor de management integrat al spatiilor de lucru, oferind clientilor sai un instrument eficient cu ajutorul caruia isi pot atinge obiectivele strategice.
B+N

B+N

We are working for a more livable world
B+N este unul dintre cei mai importanti furnizori la nivel european de servicii destinate locatiilor, activand in 6 tari si implicand peste 18.000 de angajati. Cu o experienta pe piata de peste 15 ani, B+N a devenit un furnizor important in piata economica din Romania odata cu preluarea actiunilor companiei ISS. Implicarea intr-un domeniu in continua dezvoltare a generat o crestere constanta a personalului B+N, la peste 1000 de angajati in 2021. Dimensiunile organizatiei si sistemul de functionare permit definirea exacta a echipei si resurselor necesare pentru a raspunde solicitarilor: single service, multi service si servicii integrate.
Testo

Testo

Be sure.
Tehnologie si solutii de masurare pentru cele mai importante provocari
Trane

Trane

Is hard to stop a Trane
Lider in furnizarea de sisteme si controale integrate HVAC, servicii avansate de mentenanta si de inchiriere, prezent pe piata romaneasca prin filiala locala Trane Romania. Misiunea noastra este să oferim clientilor nostri solutii care sa expuna intregul potential al constructiei lor. Avem capacbilitatea de a furniza soluti energetice care utilizeaza date si analize pentru a ghida proprietarii cladirilor spre a gestiona consumurile de energie, pentru a reduce costurile de operare si pentru a rezolva problemele mai rapid si mai eficient, utilizand portofoliul nostru larg de sisteme si servicii HVAC.

Parteneri

Atalian

Atalian

Atalian Global Services
Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul serviciilor de facility management, brandul local al Atalian Global Services este unul dintre pionierii acestui segment in Romania. Unul dintre liderii de piata, compania livreaza servicii integrate in toate segmentele de real estate si are peste 1 milion de metri patrati in portofoliu.
Înființată în 1992, Coral Construct și-a început activitatea ca furnizor de servicii de construcții. De atunci, compania s-a dezvoltat în mod activ și și-a diversificat activitățile, oferind în prezent o gamă completă de servicii în domeniile property și facility management, gestionării eficiente a energiei, consultanței în construcții și protecției împotriva incendiilor. Compania este devotată spiritului de parteneriat bazat pe respect reciproc, iar respectarea acestui principiu a dus la succesul organizației, la construirea unei structuri interne puternice și la o poziție stabilă pe piață.
eArhiva

eArhiva

Pastram trecutul pentru viitor

eArhiva

Solutia eArhiva reprezinta un pachet complet de servicii care acopera circuitul complet de viata al unui document. eArhiva este o solutie integrata atat de arhivare fizica - colectarea, organizarea si depozitarea documentelor pentru referinte in viitor -, cat si de arhivare electronica si acces online securizat la documente in orice moment si in orice loc, folosind platforme electronice (telefon, tableta sau calculator).
Odor Control

Odor Control

Tehnologie & eficienta
Companie specializata in evaluarea, monitorizarea si tratarea mirosurilor neplacute din orice activitate/industrie

Sponsori

ErgoWork

ErgoWork

Ergonomics & Workplace Management Society
ERGOWORK este o organizatie stiintifica, neguvernamentala din Romania, constituita prin acordul liber exprimat de catre oameni de stiinta si practicieni care desfasoara activitati profesionale, didactice si de cercetare in domeniul ergonomiei si al managementului mediului de lucru cu toate domeniile incluse sau conexe precum facility management, mentenanta, managementul operatiilor si proceselor, workplace management, property management, managementul resurselor umane, management financiar, psihologia/sociologia muncii, medicina muncii, siguranta si securitatea muncii, arhitectura, design.
Green Forest

Green Forest

Furniture & Fit Out
GreenForest s-a consacrat in decursul timpului ca fiind principalul producator roman de mobilier pentru birou, atat prin cota de piata cat si prin dezvoltarea de produse inovative si performante. Astfel, mobila de birou produsa in Timisoara a ajuns sa asigure posturi de lucru pentru peste 100.000 de persoane din Romania si din alte tari europene.
RPG Security

RPG Security

Generam incredere din 1997
Inca din 1997 au implementat cu succes un concept de intelligence in securitate, un alt mod de a privi, analiza si gestiona paza unui obiectiv, indiferent ca e vorba despre segmentul de monitorizare-interventie, paza umana sau alte servicii. Acest lucru a venit in primul rand din evaluarea corecta a responsabilitatii pe care o poarta si a constientizarii increderii ce li se acorda atunci cand sunt alesi ca parteneri.
UTI Construction & Facility Management

UTI Construction & Facility Management

Servicii complete pentru cladiri de orice tip
Companie specializata in livrarea de servicii tehnice de administrare si mentenanta a infrastructurii tehnice din dotarea spatiilor construite de orice tip (spatii de birouri, cladiri comerciale si rezidentiale, infrastructuri publice (arene sportive, sali de spectacol, scoli), spatii industriale si logistice, aeroporturi si terminale de transport.

Degustare de vinuri. Experienta oferita de Tenrom

TENROM CLEANING SOLUTIONS

TENROM CLEANING SOLUTIONS

Echipamente de curatenie – Aspiratoare industriale
 
Compania Tenrom este importator unic al produselor Tennant, Green Machines, Kaivac Delfin pentru Romania si Ungaria. Reprezentativ pentru Tenrom sunt solutiile de inchirieri masini de curatenie cu full service inclus si activitatea de reconditionare echipamente de curatenie Tennant.

Partener organizational

Cocktail oferit de

VISIDOT

VISIDOT

VISIDOT este un start-up in tehnologie care ajuta companiile sa isi digitalizeze procesul de management al vizitatorilor si sa fie GDPR compliance. Procesul VISIDOT transforma check-in-ul clasic cu pix si hartie intr-o experienta digitala, sigura, rapida, memorabila si ajuta la managementul, controlul si monitorizarea vizitatorilor din cladiri si birouri.

Parteneri media