Sunt alaturi de noi inca de la inceput si ne sustin in eforturile noastre de a va oferi un eveniment premium. Le multumim!

Parteneri 2018

Cu sprijinul

BMF GRUP

BMF GRUP

One stop - one solution! 
BMF GRUP este o companie de top, specializata in servicii integrate pentru toate tipurile de cladiri. Serviciile de facility management prestate de companie vizeaza toate serviciile necesare intretinerii unei cladiri: mentenanta multi-tehnica si revizii specializate, servicii de paza, pompieri si paramedici, servicii de curatenie, intretinere spatii verzi, deszapezire, servicii de constructii si amenajari interioare, toate numai cu personal propriu, la nivel national.

Parteneri principali

ISS

ISS

The Power of the Human Touch
 
Grupul ISS a fost fondat in Copenhaga, in anul 1901 si, dezvoltandu-se in timp, a devenit unul din liderii mondiali in domeniul Serviciilor de Facility Management, oferind o gama larga de servicii la nivel global.
Trane

Trane

Is hard to stop a Trane
 
Lider in furnizarea de sisteme si controale integrate HVAC, servicii avansate de mentenanta si de inchiriere, prezent pe piata romaneasca prin filiala locala Trane Romania. Misiunea noastra este să oferim clientilor nostri solutii care sa expuna intregul potential al constructiei lor.

Parteneri

Pyronova - pasiune pentru protectie

Pyronova - pasiune pentru protectie

Specialist in siguranta impotriva incendiilor
 
Livrarea de calitate a solutiilor complexe - in proiectarea, executia, mentenanta, noile tehnologii si consultanta pentru sisteme de protectie impotriva incendiilor, conform celor mai inalte standarde internationale din Europa Centrala si de Est.
TENROM CLEANING SOLUTIONS

TENROM CLEANING SOLUTIONS

Echipamente de curatenie – Aspiratoare industriale
 
Compania Tenrom este importator unic al produselor Tennant, Green Machines, Kaivac Delfin pentru Romania si Ungaria. Reprezentativ pentru Tenrom sunt solutiile de inchirieri masini de curatenie cu full service inclus si activitatea de reconditionare echipamente de curatenie Tennant.
Sodexo

Sodexo

Quality of life services 
 
Ajutam la imbunatatirea calitatii vietii colaboratorilor nostri! Oferim un mix unic de servicii inovatoare, integrand peste 100 de profesii. In domeniul FM oferim servicii de operare si mentenanta a cladirilor, securitate, mediu si intretinerea terenului, business, curatenie si catering. 
UTI Facility Management

UTI Facility Management


Servicii complete pentru cladiri de orice tip
 
UTI Facility Management are peste doua decenii de experienta in livrarea de servicii profesioniste de inginerie a instalatiilor si de management al cladirilor, avand acoperire nationala, un palmares complex de competente certificate in acest domeniu si instrumente inteligente de management al calitatii serviciilor.
Building Support Services

Building Support Services

Evolutie prin inovatie
 
Building Support Services are o reputatie recunoscuta la nivel national in ceea ce priveste calitatea serviciilor integrate de administrare, mentenanta si operare pentru spatii de birouri, logistice, industriale, comerciale si rezidentiale: 3 milioane de mp in peste 200 de cladiri moderne din intreaga tara.
Wilo Romania

Wilo Romania

Pioneering For You
 
Wilo este producator de top de pompe si sisteme de pompare pentru constructii, aplicatii municipale si industrie. La nivel international, brandul Wilo este sinonim cu inalta tehnologie in industria pompelor.
ARCHIBUS Solution Center-Romania

ARCHIBUS Solution Center-Romania

The #1 Solution for Real Estate, Infrastructure, and FM in the World
 
ARCHIBUS Solution Center-Romania este lider pe piața sistemelor de management integrat al spatiilor de lucru, oferind clientilor sai un instrument eficient cu ajutorul caruia isi pot atinge obiectivele strategice.
Recolamp

Recolamp


Daca s-a ars, recicleaza-l!
 
Recolamp este o organizatie non-profit care colecteaza si recicleaza gratuit deseuri de echipamente de iluminat de la peste 12.500 de institutii din intreaga tara.
Schoenherr Romania

Schoenherr Romania

Opening new avenues in legal advisory
 
Schoenherr si-a inceput activitatea in Romania in 1996 si a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori internationali pe piata de avocatura locala. Echipa numara 60 de avocati si consultanti si asigura servicii juridice integrate, practicile cheie fiind drept corporativ si fuziuni si achizitii, financiar-bancar si piata de capital, proprietati imobiliare, litigii si arbitraje.
NILFISK

NILFISK

Produse si servicii de curatare profesionala
 
Nilfisk ofera o gama vasta de produse premium de curatare si servicii post-vanzare pentru piata profesionala din acest domeniu. Principalele linii de produse sunt echipamentele de ingrijire a pardoselilor, aspiratoarele si aparatele de curatare cu inalta presiune si o gama vasta de aspiratoare si aparate de curatare de uz casnic pentru consumatorii din intreaga lume.

Sponsori

FRIGOTEHNICA

FRIGOTEHNICA


Un nume in tehnica frigului. Gandeste la rece!
 
Cu o indelungata experienta in frigul industrial, comercial si de retail Frigotehnica ofera servicii de proiectare, consultanta, montaj si service. Noi intelegem ca fiecare Client este unic si ne concentram pe oferirea de solutii potrivite fiecaruia.
BRISK

BRISK

Consultanta in constructii 
 
Grupul Brisk ofera consultanta (proiecte si managementul costurilor) la standarde inalte in domeniul constructiilor. Livreaza proiecte pe plan international, furnizand in Romania proiecte in sectoarele rezidential, retail, office, hotelier,spitale si domeniul farmaceutic, pentru unii dintre cei mai mari clienti prezenti pe aceasta piata.
Colliers International Group

Colliers International Group

Leaders in Global Real Estate
 
In Romania, departamentul Real Estate Management Services (REMS) al Colliers International are in administrare o suprafata totala de 500.000 mp spatii comerciale si a realizat certificari verzi, LEED si BREEAM, pentru o suprafata totala de 1,5 mil. mp GBA. In plus, Colliers International este prima companie de consultanta imobiliara din Romania cu o echipa de specialisti WELL – doi din cei cinci prezenti la nivel national.
P. Dussmann Serv România

P. Dussmann Serv România

Succesul necesita parteneri de nadejde!
 
Din 1997, Dussmann Service Romania are experienta si know-how in diferite sectoare si creeaza pachete de servicii personalizate pentru fiecare client, in functie de nevoile sale specifice. Cu peste 600 de angajati permanenti, oferim servicii de curatenie, securitate, catering și tehnice in toate regiunile din Romania.
AMBER TECHNOLOGIES

AMBER TECHNOLOGIES

Bine de la inceput. De 20 de ani impreuna.
 
Amber are 20 de ani experienta in servicii de consultanta, antreprenoriat, instalare, autorizare si mentenanta/FM pentru sisteme integrate HVAC cu echipamente Daikin, Vaillant, Viessmann, Wilo, Rehau, Fernox pentru spatii rezidentiale, comerciale, industriale si cladiri de birouri.
CORAL

CORAL


Furnizam performanta proprietatilor!
 
Toti avem nevoie de mai multa experienta. Pentru CORAL, 25 de ani de experienta inseamna stabilitate. CORAL va furnizeaza stabilitatea de care aveti realmente nevoie.

Parteneri organizationali

#NOVEMBarh

#NOVEMBarh

hackathon, 300 arhitecti & invitati
 
Primul hackathon al arhitectilor din Romania. 300 de arhitecti si profesionisti din domenii conexe vin impreuna, intr-un incubator de idei de 16 ore, pe 24 noiembrie 2018.
#better

#better

Initiativa pentru responsabilitate in constructii 
 
#better este o initiativa care promoveaza calitatea, responsabilitatea, educatia si confortul prin responsabilizarea actorilor implicati in configurarea si amenajarea spatiului construit. Ajuta beneficiarii de constructii sa faca alegeri informate, sa aprecieze calitatea sau doar sa constientizeze disfunctionalitati considerate normalitate pana in prezent.
Ordinul Arhitectilor din Romania

Ordinul Arhitectilor din Romania

Filiala Teritoriala Bucuresti
 
Organizatie profesionala care administreaza Legea Exercitarii Profesiei de Arhitect si dreptul de exercitare a profesiei. Are ca obiective implicarea arhitectilor in determinarea unui sistem coerent privind amenajarea teritoriului national, precum si necesitatea incurajarii creatiei si productiei de arhitectura si urbanism de cea mai buna calitate. In prezent, OAR Bucuresti numara 4190 membri.

Partener servicii apa si cafea

Office Barista

Office Barista

Apa, cafea si ceai zilnic la birou 
 
Partener oficial Franke si Waterlogic in Romania, Office Barista este o companie dedicata eficientizarii activitatii de business si cresterii calitatii vietii angajatilor la locul de munca prin oferirea de aparate profesionale de cafea si dispensere de apa pentru birouri, precum si servicii integrate sub forma abonamentelor lunare pentru companii.

Transportator oficial

 
VMS a fost infiintata in 2006, iar in cei 12 ani de experienta am realizat cu succes peste 300.000 de transferuri si am strabatut impreuna cu cei aproximativ 400 de clienti corporate (companii multinationale, ambasade, hoteluri si agentii de turism) aproape 10,000,000 de km. Ne bucuram sa le fim furnizor de incredere si ca reusim constant sa le oferim calitatea si siguranta de care au nevoie. VMS a devenit parte a grupului Autonom începând cu anul 2015.

Partener parfumare ambientala

Framinor

Framinor


Depoluare, odorizare si aroma branding
 
Grupul FRAMINOR reprezinta unul dintre expertii europeni in industria de ambientare olfactiva. Prin implementarea standardelor internationale, expertii sai in controlul mirosurilor sunt alaturi de dumneavoastra pentru aplicarea solutiilor performante in combaterea mirosurilor neplacute si ambientarea spatiilor de orice tip.

Partener recrutare

eJobs

eJobs

Meriti mai mult
 
eJobs.ro le ofera clientilor sai cea mai relevanta baza de date de candidati, pe care o pune la dispozitie prin metode eficiente, utilizand canale de media personale si cunostinte avansate de Performance Marketing si campanii de Employer Branding, precum si tactici de optimizare a rezultatelor de recrutare.

Partener servicii specializate

Casa de traduceri

Casa de traduceri


Cel mai bine ne simtim acasa
 
Misiunea noastra este sa facem cumva ca acomodarea cuvintelor mutate dintr-o limba in alta sa fie cat mai placuta si mai fireasca. In ultimii 10 ani, noi toti, locuitorii Casei de Traduceri, ne-am ocupat cu grija si dedicatie ca fiecare cuvant mutat sa se simta la locul lui.
Plante cadou

Plante cadou

De la pepiniera la usa dumneavoastra 
 
Magazin de produse handmade pe baza de plante vii si accesorii produse local destinate evenimentelor speciale: corporate, nunti, botezuri – cu livrare in toata tara. Ofera o varietate mare de plante si accesorii si le livreaza in ambalaje special create pentru a asigura cadoului o calatorie sigura.

Partener ospitalitate

NOVOTEL

NOVOTEL

Bucharest City Centre
 
Amplasat excelent, in zona de afaceri, doar la cateva minute de centrul vechi al orasului, hotelul Novotel Bucharest City Centre de 4 stele ofera o pozitionare excelenta si un amestec unic de arhitectura clasica cu un design modern. Cele 242 de camere Novation, 14 apartamente si 1 apartament prezidential va asigura tot confortul dorit, 24 de ore pe zi.

Parteneri media

Arena Constructiilor

Arena Constructiilor


Oportunitati in afaceri
 
Arena Constructiilor este cea mai importanta sursa de informare pentru sectorul constructiilor si imobiliar. Echipa noastra de profesionisti va ofera stiri, articole, monitorizari privind constructiile de locuinte si sociale, spatii comerciale si industriale, infrastructura de transport si de mediu.
Transilvania Business

Transilvania Business


Revista economica lunara

MTC Magazine

 
Singura publicatie premium dedicata vietii economice din Ardeal si Banat, care integreaza totodata si investitiile reper din Bucuresti si trendurile nationale si internationale. In ultimii 7 ani si-a crescut adresabilitatea si atractivitatea prin continut regional exclusiv.
FM Magazin

FM Magazin


Romanian Facilities Management Portal

Doingbusiness.ro

 
FM Magazin este prima platforma de stiri Web independenta, specializata si dedicata in totalitate sectorului de Facilities Management si Servicii Suport de pe piata Romaneasca. Promovam inovatii si trenduri in domeniu FM.
INSTALNEWS.RO

INSTALNEWS.RO


Stiri, noutati, evenimente din domeniul instalatiilor
 
InstalNews.ro este un portal de stiri, actualizat cu cele mai importante stiri si noutati din domeniul instalatiilor HVACR din intreaga lume - sanitare, electrice, termice, climatizare, pompe, tevi, tehnologie, apa. Te asteptam si online, in Comunitatea Instalatorilor din Romania!
proIDEA

proIDEA


Serviciu informatii produse
 
ProIDEA catalog online informatii produse, disponibil accesand urmatorul link www.proidea.ro, ajuta producatorii si distribuitorii sa furnizeze informatii produse si noutati persoanelor de decizie din cadrul proiectelor de constructii.
Jurnalul de afaceri

Jurnalul de afaceri


Totul despre afaceri in Romania
 
Jurnalul de Afaceri este o revistă de afaceri digitala care descrie mediul de afaceri romanesc intr-o maniera profesionista, complexa, obiectiva si detaliata, prezinta evenimente din sectoarele importante ale economiei, prin profile complexe ale oamenilor de afaceri de succes din Romania care au atins performante deosebite.
ibuild.info

ibuild.info


Baza de date cu proiecte si companii de constructii
 
Prin ibuild.info serviciu informatii proiecte, dezvoltatorii si proiectantii trimit informatii catre potentialii parteneri. Pe aceasta cale pot intra in contact cu firme profesioniste: executanti, producatori, furnizori si prestatori de servicii.
MATEK

MATEK


Construieste inteligent
 
Ti-am adus tot ce vrei sa stii despre constructii sub acelasi acoperis. Vrei o casa? Vrei sa construieste un ansamblu residential? Vrei sa-ti renovezi locuinta? Vrei design interior? Vrei sa-ti promovezi produsele si serviciile? Click Matek! La tot ce vrei, gasesti butonul potrivit.
Portalhr.ro

Portalhr.ro

Despre HR, cu seriozitate si pasiune
 
Portal HR este o sursa permanenta de informatii despre resurse umane. De la concepte, la idei, provocari si solutii, ofera articole de calitate, recomandari inspirate, studii de caz, interviuri si multe resurse pentru imbunatatirea eforturilor pe care le faci in tot ce este legat de resurse umane.
IBC Focus

IBC Focus


Cea mai mare baza de date cu santiere
 
IBC Focus este lider de piata in monitorizarea si studierea proiectelor si santierelor in constructii, de la stadiile incipiente pana la finalizare, oferind variate canale de promovare si consultanta in indentificarea de noi clienti si oportunitati de afaceri in domeniu.
GOVNET

GOVNET


Portalul mediului de afaceri din Romania

GOVNET

 
GOVNET este o platforma de comunicare independenta, obiectiva si transparenta, prezentand investitorilor nationali, cat si celor internationali, interesati de piata romaneasca, cele mai relevante informatii pentru maximizarea investitiilor din sectorul in care acestia activeaza.
ELECTRICIANUL

ELECTRICIANUL


Inginerie electrica
Revista Electricianul este dedicata specialistilor din domeniul ingineriei electrice. Printre temele abordate in revista: aparataj, echipament electric, solutii si sisteme pentru distributia energiei electrice, protectie la incendiu si efractie, supraveghere video, control acces, verificare calitate energie electrica etc.
Depozitinfo.ro

Depozitinfo.ro


The smart way to find a warehouse
 
Depozitinfo.ro creeaza branding pentru proprietatile clientilor pentru a determina potentialii chiriasi sa-i contacteze direct pe proprietari prin platforma de administrare prietenoasa ce furnizeaza o gama larga de instrumente de marketing puternice, precum comunicate de presa online, emailing, media placements, social media engagement si prezentari video. Retea: Warehouserentinfo.com / Creata de: Onlinerealassets.com
Birouinfo.ro

Birouinfo.ro


The smart way to find an office
 
Birouinfo.ro creeaza branding pentru proprietatile clientilor pentru a determina potentialii chiriasi sa-i contacteze direct pe proprietari prin platforma de administrare prietenoasa ce furnizeaza o gama larga de instrumente de marketing puternice, precum comunicate de presa online, emailing, media placements, social media engagement si prezentari video. Retea: Officerentinfo.com / Creata de: Onlinerealassets.com
Revista Easy Engineering

Revista Easy Engineering

Engineering the future
 
Revista Easy Engineering abordeaza cu pasiune lumea tehnologiilor profesionale, relatand despre cele mai inovatoare produse existente astazi. Cu o grafica de talie mondiala, incanta si starneste curiozitatea cititorilor depasind granitele imaginatiei si furnizand valoare prin subiecte de calitate.