Sunt alaturi de noi inca de la inceput si ne sustin in eforturile noastre de a va oferi un eveniment premium. Le multumim!

Partener principal

ENGIE

ENGIE

Eficienta pentru afaceri de viitor
ENGIE Romania furnizeaza gaze naturale si energie electrica, distribuie gaze naturale, ofera servicii energetice pentru toate segmentele de piata si produce, de asemenea, energie electrica. Serveste mai mult de 1,7 milioane de clienti, opereaza 19.000 km de retele, detine si opereaza parcuri eoliene de 100 MW si are aproximativ 3.700 de angajati.

Cu sprijinul

ISS

ISS

The Power of the Human Touch
Grupul ISS a fost fondat in Copenhaga, in anul 1901 si, dezvoltandu-se in timp, a devenit unul din liderii mondiali in domeniul Serviciilor de Facility Management, oferind o gama larga de servicii la nivel global.
RICS

RICS

The Royal Institution of Chartered Surveyors

RICS

RICS este un organism profesional international care dezvolta, promoveaza si aplica cele mai inalte standarde in evaluarea, gestionarea si dezvoltarea sectoarelor imobiliare, de constructii si infrastructura.

Parteneri

Archibus

Archibus

The #1 Solution for Real Estate, Infrastructure, and FM in the World
ARCHIBUS Solution Center-Romania este lider pe piața sistemelor de management integrat al spatiilor de lucru, oferind clientilor sai un instrument eficient cu ajutorul caruia isi pot atinge obiectivele strategice.
Building Support Services

Building Support Services

Evolutie prin inovatie
 
Building Support Services are o reputatie recunoscuta la nivel national in ceea ce priveste calitatea serviciilor integrate de administrare, mentenanta si operare pentru spatii de birouri, logistice, industriale, comerciale si rezidentiale: 3 milioane de mp in peste 200 de cladiri moderne din intreaga tara.
TENROM CLEANING SOLUTIONS

TENROM CLEANING SOLUTIONS

Echipamente de curatenie – Aspiratoare industriale
 
Compania Tenrom este importator unic al produselor Tennant, Green Machines, Kaivac Delfin pentru Romania si Ungaria. Reprezentativ pentru Tenrom sunt solutiile de inchirieri masini de curatenie cu full service inclus si activitatea de reconditionare echipamente de curatenie Tennant.
Producator de top in domeniul pompelor si sistemelor de pompare pentru instalatiile de incalzire, climatizare si racire, alimentare cu apa si evacuare apa uzata in aplicatii municipale si industrie. La nivel international, brandul Wilo este sinonim cu inalta tehnologie in industria pompelor.
Framinor

Framinor


Depoluare, odorizare si aroma branding
 
Grupul FRAMINOR reprezinta unul dintre expertii europeni in industria de ambientare olfactiva. Prin implementarea standardelor internationale, expertii sai in controlul mirosurilor sunt alaturi de dumneavoastra pentru aplicarea solutiilor performante in combaterea mirosurilor neplacute si ambientarea spatiilor de orice tip.

Sponsori

CORAL

CORAL


Furnizam performanta proprietatilor!
 
Toti avem nevoie de mai multa experienta. Pentru CORAL, 25 de ani de experienta inseamna stabilitate. CORAL va furnizeaza stabilitatea de care aveti realmente nevoie.
Amber Technologies

Amber Technologies

Bine de la inceput. De 20 de ani impreuna.
Amber Technologies are peste 20 de ani de experienta in servicii de consultanta, antreprenoriat, instalare, autorizare, mentenanta / FM pentru sisteme integrate HVAC pentru spatii rezidentiale, comerciale, industriale si cladiri de birouri. Din 2018, compania ofera si servicii de instalare si intretinere sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor.
MT&T Atalian

MT&T Atalian

Atalian Global Services
Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul serviciilor de facility management, brandul local al Atalian Global Services este unul dintre pionierii acestui segment in Romania. Unul dintre liderii de piata, compania livreaza servicii integrate in toate segmentele de real estate si are peste 1 milion de metri patrati in portofoliu.
NILFISK

NILFISK

Produse si servicii de curatare profesionala
 
Nilfisk ofera o gama vasta de produse premium de curatare si servicii post-vanzare pentru piata profesionala din acest domeniu. Principalele linii de produse sunt echipamentele de ingrijire a pardoselilor, aspiratoarele si aparatele de curatare cu inalta presiune si o gama vasta de aspiratoare si aparate de curatare de uz casnic pentru consumatorii din intreaga lume.
Recolamp

Recolamp

Daca s-a ars, recicleaza-l!
 
Recolamp este o organizatie non-profit care colecteaza si recicleaza gratuit deseuri de echipamente de iluminat de la peste 12.500 de institutii din intreaga tara.
UTI Facility Management

UTI Facility Management

Servicii complete pentru cladiri de orice tip
Companie specializata in livrarea de servicii tehnice de administrare si mentenanta a infrastructurii tehnice din dotarea spatiilor construite de orice tip (spatii de birouri, cladiri comerciale si rezidentiale, infrastructuri publice (arene sportive, sali de spectacol, scoli), spatii industriale si logistice, aeroporturi si terminale de transport.
Kinnarps

Kinnarps

Workspace solutions
Kinnarps a fost fondat în 1942, rămânând până în prezent o afacere de familie. Compania oferă soluții de amenajare a spațiilor de lucru pentru birouri și spații publice, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de soluții de mobilare a spațiilor de lucru din Europa, cu operațiuni de vânzări în peste 40 de țări.
Table Space Technologies

Table Space Technologies

Work Space Reimagined
Table Space Technologies este un operator de spatii de lucru gestionate orizontal, care transforma piata imobiliara comerciala din India cu o oferta inteligenta de servicii de clasa A. Compania serveste clienti precum Microsoft, AMD, Sales Force, Ericsson, Fujitsu, Lenovo si multe alte companii din intreaga India.

Parteneri organizationali

Ordinul Arhitectilor din Romania

Ordinul Arhitectilor din Romania

Filiala Teritoriala Bucuresti
 
Organizatie profesionala care administreaza Legea Exercitarii Profesiei de Arhitect si dreptul de exercitare a profesiei. Are ca obiective implicarea arhitectilor in determinarea unui sistem coerent privind amenajarea teritoriului national, precum si necesitatea incurajarii creatiei si productiei de arhitectura si urbanism de cea mai buna calitate. In prezent, OAR Bucuresti numara 4190 membri.
BIMTECH

BIMTECH

BIM For Life
Organizatie non-profit fondata in anul 2016, BIMTECH cerceteaza, dezvolta si implementeaza tehnologii in domeniul constructiilor. Viziunea asociatiei este aceea de a imbunatati mediul construit prin BIM si de a consolida implicatiile conceptului BIM la nivelul sustenabilitatii, fiind printre principalii promotori nationali ai acestui domeniu.

Transportator oficial

 
VMS a fost infiintata in 2006, iar in cei 12 ani de experienta am realizat cu succes peste 300.000 de transferuri si am strabatut impreuna cu cei aproximativ 400 de clienti corporate (companii multinationale, ambasade, hoteluri si agentii de turism) aproape 10,000,000 de km. Ne bucuram sa le fim furnizor de incredere si ca reusim constant sa le oferim calitatea si siguranta de care au nevoie. VMS a devenit parte a grupului Autonom începând cu anul 2015.

Parteneri servicii specializate

Casa de traduceri

Casa de traduceri

Cel mai bine ne simtim acasa
 
Misiunea noastra este sa facem cumva ca acomodarea cuvintelor mutate dintr-o limba in alta sa fie cat mai placuta si mai fireasca. In ultimii 10 ani, noi toti, locuitorii Casei de Traduceri, ne-am ocupat cu grija si dedicatie ca fiecare cuvant mutat sa se simta la locul lui.
P. Dussmann

P. Dussmann

Events & Catering
Din 1997, Dussmann Service Romania are experienta si know-how in diferite sectoare si creeaza pachete de servicii personalizate pentru fiecare client, in functie de nevoile sale specifice. Cu peste 600 de angajati permanenti, ofera servicii de curatenie, securitate, tehnice, dar si de catering si organizare de evenimente in toate regiunile din Romania.
TCHIBO

TCHIBO

Coffee Systems for professionals

Parteneri media

Transilvania Business

Transilvania Business


Revista economica lunara

MTC Magazine

 
Singura publicatie premium dedicata vietii economice din Ardeal si Banat, care integreaza totodata si investitiile reper din Bucuresti si trendurile nationale si internationale. In ultimii 7 ani si-a crescut adresabilitatea si atractivitatea prin continut regional exclusiv.
FM Magazin

FM Magazin


Romanian Facilities Management Portal

Doingbusiness.ro

 
FM Magazin este prima platforma de stiri Web independenta, specializata si dedicata in totalitate sectorului de Facilities Management si Servicii Suport de pe piata Romaneasca. Promovam inovatii si trenduri in domeniu FM.
Constructiv

Constructiv

Revista Industriei de Constructii din Romania

constructiv

Lansata in 2002 si distribuita lunar la peste 3000 de companii din domeniul constructiilor din Romania, revista propune un concept editorial modern, dinamic, de informare si analiza, ce se adreseaza arhitectilor, inginerilor constructori, antreprenorilor din domeniu si furnizorilor de tehnologie, echipamente si materiale de constructii.
INSTALNEWS.RO

INSTALNEWS.RO


Stiri, noutati, evenimente din domeniul instalatiilor
 
InstalNews.ro este un portal de stiri, actualizat cu cele mai importante stiri si noutati din domeniul instalatiilor HVACR din intreaga lume - sanitare, electrice, termice, climatizare, pompe, tevi, tehnologie, apa. Te asteptam si online, in Comunitatea Instalatorilor din Romania!
proIDEA

proIDEA


Serviciu informatii produse
 
ProIDEA catalog online informatii produse, disponibil accesand urmatorul link www.proidea.ro, ajuta producatorii si distribuitorii sa furnizeze informatii produse si noutati persoanelor de decizie din cadrul proiectelor de constructii.
Jurnalul Bucurestiului

Jurnalul Bucurestiului

Transparenta si obiectivitate
Jurnalul Bucurestiului este un ziar online de informare si dezbatere a problemelor si evenimentelor la zi din tara si de peste hotare. Documenteaza tot ceea ce se intampla, principiile ce stau la baza acestei publicatii fiind transparenta si obiectivitate.
Jurnalul de afaceri

Jurnalul de afaceri


Totul despre afaceri in Romania
 
Jurnalul de Afaceri este o revistă de afaceri digitala care descrie mediul de afaceri romanesc intr-o maniera profesionista, complexa, obiectiva si detaliata, prezinta evenimente din sectoarele importante ale economiei, prin profile complexe ale oamenilor de afaceri de succes din Romania care au atins performante deosebite.
ibuild.info

ibuild.info


Baza de date cu proiecte si companii de constructii
 
Prin ibuild.info serviciu informatii proiecte, dezvoltatorii si proiectantii trimit informatii catre potentialii parteneri. Pe aceasta cale pot intra in contact cu firme profesioniste: executanti, producatori, furnizori si prestatori de servicii.
MATEK

MATEK


Construieste inteligent
 
Ti-am adus tot ce vrei sa stii despre constructii sub acelasi acoperis. Vrei o casa? Vrei sa construieste un ansamblu residential? Vrei sa-ti renovezi locuinta? Vrei design interior? Vrei sa-ti promovezi produsele si serviciile? Click Matek! La tot ce vrei, gasesti butonul potrivit.
IBC Focus

IBC Focus


Cea mai mare baza de date cu santiere
 
IBC Focus este lider de piata in monitorizarea si studierea proiectelor si santierelor in constructii, de la stadiile incipiente pana la finalizare, oferind variate canale de promovare si consultanta in indentificarea de noi clienti si oportunitati de afaceri in domeniu.
GOVNET

GOVNET


Portalul mediului de afaceri din Romania

GOVNET

 
GOVNET este o platforma de comunicare independenta, obiectiva si transparenta, prezentand investitorilor nationali, cat si celor internationali, interesati de piata romaneasca, cele mai relevante informatii pentru maximizarea investitiilor din sectorul in care acestia activeaza.
Depozitinfo.ro

Depozitinfo.ro


The smart way to find a warehouse
 
Depozitinfo.ro creeaza branding pentru proprietatile clientilor pentru a determina potentialii chiriasi sa-i contacteze direct pe proprietari prin platforma de administrare prietenoasa ce furnizeaza o gama larga de instrumente de marketing puternice, precum comunicate de presa online, emailing, media placements, social media engagement si prezentari video. Retea: Warehouserentinfo.com / Creata de: Onlinerealassets.com
Birouinfo.ro

Birouinfo.ro


The smart way to find an office
 
Birouinfo.ro creeaza branding pentru proprietatile clientilor pentru a determina potentialii chiriasi sa-i contacteze direct pe proprietari prin platforma de administrare prietenoasa ce furnizeaza o gama larga de instrumente de marketing puternice, precum comunicate de presa online, emailing, media placements, social media engagement si prezentari video. Retea: Officerentinfo.com / Creata de: Onlinerealassets.com
Revista Easy Engineering

Revista Easy Engineering

Engineering the future
 
Revista Easy Engineering abordeaza cu pasiune lumea tehnologiilor profesionale, relatand despre cele mai inovatoare produse existente astazi. Cu o grafica de talie mondiala, incanta si starneste curiozitatea cititorilor depasind granitele imaginatiei si furnizand valoare prin subiecte de calitate.
Arhipedia

Arhipedia

Piata constructiilor, conectata si competitiva
Tehnologia si prezenta online sunt componente vitale ale oricarei afaceri de succes, de aceea Arhipedia si-au asumat angajamentul de a furniza acces liber si facil la informatii de calitate din domeniul constructiilor, oferind cele mai eficiente si performante solutii de promovare si conectare.
Fundatia Arhitext Design

Fundatia Arhitext Design

Portal de arta si arhitectura
De mai bine de 20 de ani, Fundatia Arhitext Design radiografiaza spatiul cultural romanesc, punand in acord tendintele internationale din domeniile arhitecturii, urbanismului si artelor vizuale. Seria proiectelor editoriale si culturale desfasurate de fundatie cuprinde, printre altele: Revista Arhitext, Colectiile de carti Arhiva de idei, Monografii, Nostalgii prospective.
Spatiul Construit

Spatiul Construit

Pentru oameni

Doingbusiness.ro

SpatiulConstruit.ro este “Hub-ul online” de informatii in constructii, arhitectura si amenajari din Romania. Succesor al BICAU.RO, portalul spatiulconstruit.ro ofera astazi o platforma integrata de informare si comunicare pentru toti cei interesati de domeniul constructiilor: proiectanti, constructori, specialisti, beneficiari finali sau clienti DIY.