Curs curatenie

Curs de buna practica pentru organizarea si implementarea procedurilor de curatenie profesionala in cladiri 

ROFMA va invita sa participati la Cursul de buna practica pentru organizarea si implementarea procedurilor de curatenie profesionala in cladiri organizat in cadrul ROFMEX 2019.

Cursul se adreseaza supervizorilor de curatenie profesionala, site managerilor, coordonatorilor echipelor mobile si coordonatorilor activitatilor de curatenie.

Cursul presupune o pregatire teoretica si practica de lucru cu echipamentele. Se desfasoara pe durata a 3 zile; 8 ore/zi, in perioada 20-22 noiembrie, la punctul de lucru TENROM Bucuresti, care pune la dispozitie pentru acest eveniment sala de prezentare, showroomul si atelierul service.

TEMATICA ABORDATA

A. Pregatire teoretica Masuri de siguranta in munca Tipuri de suprafete intalnite in curatenie. Definitie, tipologii, clasificare, proprietati, limitari Produse chimice de curatenie profesionala Ustensile de curatenie profesionala Echipamente de curatenie profesionala Sisteme de curatenie profesionala in cladiri pe arii de lucru – plan de igiena Proceduri de curatare

B. Practica de lucru cu echipamente, ustensile si solutii chimice de lucru Cursul va fi sustinut de Cristian Isaincu, Director de Vanzari Tenrom pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova de Sud. Cristian Isaincu este si Kaivac Brand Manager, consultant in domeniul curateniei profesionale de peste 12 ani si lector ROFMA.

CURSUL ARE LOC

Unde: la punctul de lucru TENROM Bucuresti, Bulevardul Timisoara 52
Cand: 20-22 noiembrie 2019, intre orele 09:00-17:00
Numar de locuri: 12 persoane

TARIF PARTICIPARE: (+ 19% TVA)

295 EURO / PERS
230 EURO / PERS pentru membrii ROFMA

Va asteptam!

Conditii de inscriere:
Dupa completarea formularului de participare, va rugam sa-l returnati la e-mail dana.rotarus@rofma.ro. Pe baza acestuia se intocmeste factura proforma. Locul la curs este rezervat numai in momentul confirmarii platii facturii proforma sau aparitiei in extrasul de cont ROFMA a contravalorii aferente.

Conditii de anulare a participarii: Odata inscrise la curs, persoanele se pot retrage cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de data inceperii acestuia. Daca retragerea se face in mai putin de 5 zile lucratoare, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea tarifului de participare. Inlocuirea persoanelor participante este permisa.