RICS – partener ROFMEX 2019

Pentru prima data in Romania, The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) devine partener al unui eveniment de workplace, property si facility management.

Ne bucuram sa avem alaturi la ROFMEX 2019 una dintre cele mai cunoscute si respectate organizatii globale de profesionisti in real estate, constructii, facility management si infrastructura.

Pe 19 noiembrie, la Conferinta Internationala de Workplace, Property si Facility Management, Paul Bagust, Global Property Standards Director RICS, va fi prezent in cadrul panelului de dezbatere intre proprietari, dezvoltatori, property manageri si facility manageri, unde participantii la discutii vor incerca sa raspunda la intrebarea: Vedem aceleasi oportunitati si amenintari in piata locala de workplace si facility management?

Paul Bagust este responsabil cu crearea de noi standarde, bune practici si leadership in toate problemele legate de proprietate, cu un accent specific pe Facility Management si corporate Real Estate.

De asemenea, echipa RICS va fi prezenta pe toata durata evenimentului (19-20 noiembrie) la punctul de informare RICS din cadrul expozitiei internationale.

In baza parteneriatului ROFMA – RICS, membrii RICS din Romania beneficiaza de 15% reducere la tariful de participare la conferinta.

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact