ROFMEX 2019

Cum a fost la ROFMEX 2019?

Cum a fost la ROFMEX 2019

A 3-a editie a Romanian Facility Management Experience Days, 19-20 noiembrie, Bucuresti


Dupa succesul inregistrat la primele doua editii, in 2017 si 2018, ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management a organizat in perioada 19-20 noiembrie 2019, la Ramada Bucharest Parc, o noua editie ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days.

 Desfasurata intr-un format nou, inovator, evoluat fata de editiile precendente pentru a se potrivi nevoilor pietei, editia de anul acesta a ROFMEX s-a diferentiat de alte evenimente din domeniu prin structura complexa, care nu s-a limitat la un singur tip de manifestare: pe parcursul celor doua zile, participantii au interactionat in cadrul expozitiei specializate, a conferintei internationale, a seriei de cursuri si workshopuri si – nu in ultimul rand – a Galei Premiilor ROFMA pentru Industria de Workplace si Facility Management din Romania.

 People, Performance, Professionalism in Workplace, Property si Facility Management

 Pe 19 noiembrie, ROFMEX 2019 s-a deschis cu Conferinta Internationala de Workplace, Property si Facility Management. Desfasurat sub sloganul People, Performance, Professionalism,

evenimentul a adus in atentia celor care activeaza in sau interactioneaza cu aceste domenii o analiza aprofundata a provocarilor, tendintelor, inovatiilor si oportunitatilor din piata la acest moment.

Avand ca partener principal pe ENGIE si bucurandu-se de sprijinul RICS, conferinta a abordat urmatoarele teme:

  • Starea FM. De la schimbul generational la sansele oferite de PropTech
  • FM-ul operational inteligent. Cum sa imbini armonios tehnologiile si managementul oamenilor pentru a obtine servicii de calitate.
  • Workplace & Facility Management Strategic. Necesitate si oportunitate pentru corporate facility manageri si corporate real estate manageri.

 

La finalul conferintei, panelul de dezbatere intre proprietari si dezvoltatori, property manageri si facility manageri a raspuns la intrebarea: Vedem aceleasi oportunitati si amenintari in piata locala de workplace si facility management?

Competente in workplace, property si facility management prin programul ROFMA de educare continua si certificare

Pe 20 noiembrie, seria de cursuri certificate ROFMA, sustinute de o echipa puternica de profesionisti romani si straini cu renume international, au prezentat interactiv concepte teoretice si practice de ultima ora:

  • Initiere in facility management
  • Facility management pentru spatii industriale
  • Evaluarea calitatii mediului de lucru
  • Curatenie profesionala in cladiri

Participantii la aceste evenimente au primit certificate valabile in cadrul programului educational de invatare continua dezvoltat de ROFMA.

Ce noutati am avut fata de editiile precedente?

RICS Partener ROFMEX 2019

Pentru prima data in Romania, The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) a devenit partener al unui eveniment de workplace, property si facility management. ROFMA s-a bucurat sa aiba alaturi una dintre cele mai cunoscute si respectate organizatii globale de profesionisti in real estate, constructii, facility management si infrastructura.

Gala Premiilor ROFMA pentru Industria de Workplace si Facility Management din Romania

Organizate de ROFMA, Premiile pentru Industria de Workplace si Facility Management din Romania constituie o premiera pentru piata nationala de profil, gala de decernare a premiilor fiind gazduita la ROFMEX 2019.

Castigatorii acestor premii au fost organizatiile si persoanele care s-au identificat in cea mai mare masura, prin proiectele inscrise in competitie, cu viziunea si obiectivele ROFMA de dezvoltare si profesionalizare a domeniului de workplace si facility management, pornind de la educatia continua, servicii de calitate, sustenabilitate si etica in afaceri.

„Premiile acordate au menirea de a crea si o baza nationala de best practices ce poate fi accesata de catre beneficiari: proprietari de cladiri, dezvoltatori, corporatii, administratie publica sau alte organizatii interesate.” – Cristian Vasiliu, director general ROFMA.

Castigatorii Premiilor ROFMA 2019

  • Cel mai bun proiect de inovare: STIRIXIS Group
  • Cel mai bun proiect de digitalizare: MT&T Atalian
  • Cel mai bun proiect de sustenabilitate: Engie Building Solutions
  • Cel mai bun proiect educational si de dezvoltare profesionala: ARCHIBUS Solution Center – Romania
  • Premiul special pentru contributia la dezvoltarea sectorului si a ROFMA:

      – Prof. dr. ing. Nicolae Postavaru

      – Universitatea Politehnica din Bucuresti

ROFMEX 2019 in cifre

  • Participanti la Conferinta Internationala: 326
  • Speakeri romani si internationali: 32
  • Participanti la seria de cursuri certificate ROFMA: 72
  • Expozanti: 20
  • Parteneri si sponsori: 23
  • Parteneri media: 17

Multumim tuturor pentru implicare!

sponsori_ROFMEX_2018.jpg

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact