Conferinta...

Conferinta Internationala de Workplace, Property si Facility Management – ROFMEX 2022

8 iunie • Ramada Bucharest Parc
People, Performance, Professionalism

Pe 8 iunie are loc Conferinta Internationala organizata de ROFMA - Asociatia Romana de Workplace si Facility Management in cadrul ROFMEX 2022, eveniment care isi propune sa aduca in atentia celor care activeaza sau interactioneaza cu domeniile workplace, property si facility management o analiza aprofundata a provocarilor, tendintelor, inovatiilor tehnologice si oportunitatilor din aceste domenii.

ÎNSCRIE-TE AICI


Pandemia, conflictele din vecinatate, turbulentele economice, evolutiile din piata energetica si schimbarile climatice  sunt provocari globale pentru sectorul de workplace, property si facility management. ROFMA coaguleaza toate acele energii, resurse de know-how si bune practici care determina profesionistii din facility management, property management si workplace management sa actioneze ca o comunitate profesionala responsabila, unita si rezilienta in aceste vremuri de criza.

Experientele si solutiile la aceste provocari trebuie sa fie accesibile oricarui specialist din FM pentru a le adapta eficient realitatilor din piata romaneasca.

ROFMA va invita, in acest dinamic context, sa participati la Romanian Facility Management Experience Day – ROFMEX 2022, cel mai important eveniment anual de Workplace, Property si Facility Management, singurul din Romania care ofera o perspectiva de ansamblu asupra unei largi game de produse si servicii de ultima ora oferite de sectoarele workplace, property si facility management pe piata locala.

Organizat sub sloganul People, Performance, Professionalism, ROFMEX 2022 va aduce in atentie o analiza aprofundata a provocarilor, tendintelor, inovatilor tehnologice si oportunitatilor din aceste domenii.

Cu o agenda variata si bogata, bucurandu-se de prezenta unor leaderi si profesionisti recunoscuti din domeniu, ROFMEX 2022 isi propune sa va contureze o imagine integrata si pragmatica asupra unor mega-tendinte precum viitorul mediului de lucru, sustenabilitatea si transformarea digitala.

ROFMEX 2022 va ofera, intr-o noua perspectiva, multiple resurse de know-how, inspiratie, oportunitati de networking si business pentru a va pozitiona ca agenti ai schimbarii si leaderi in domeniu. Aici veti intalni noi parteneri de afaceri si ii veti influenta mai eficient pe cei existenti.

Evenimentul reuneste corporate facility manageri care gestioneaza bugete de milioane de euro anual in cadrul marilor corporatii, directori si facility manageri ai firmelor care furnizeaza servicii de facility management, reprezentanti ai departamentelor de achizitii, proprietari de cladiri si dezvoltatori, ingineri, arhitecti, autoritati publice.

Consultati aici programul Conferintei Internationale organizate in cadrul ROFMEX 2022.

TARIFE DE PARTICIPARE
Pentru membrii ROFMA:
- UN LOC GRATUIT pentru fiecare membru !
- 70 Euro pentru fiecare persoană în plus

Tarif general:
- 95 Euro/pers.

ÎNSCRIE-TE AICI!


Va asteptam!