Conferinta

Conferinta Internationala de Workplace, Property si Facility Management

People, Performance, Professionalism

Pe 19 noiembrie are loc Conferinta Internationala organizata de Asociatia Romana de Workplace si Facility Management in cadrul ROFMEX 2019, eveniment care isi propune sa aduca in atentia celor care activeaza sau interactioneaza cu domeniile workplace, property si facility management o analiza aprofundata a provocarilor, tendintelor, inovatiilor tehnologice si oportunitatilor din aceste domenii.

Evenimentul reuneste corporate facility manageri care gestioneaza bugete de milioane de euro anual in cadrul marilor corporatii, directori si facility manageri ai firmelor care furnizeaza servicii de facility management, reprezentanti ai departamentelor de achizitii, proprietari de cladiri si dezvoltatori, ingineri, arhitecti, autoritati publice.

Teme paneluri conferinta ROFMEX 2019

1. Starea FM. De la schimbul generational la sansele oferite de PropTech

2. FM-ul operational inteligent. Cum sa imbini armonios tehnologiile si managementul oamenilor pentru a obtine servicii de calitate.

3. Workplace & Facility Management Strategic. Necesitate si oportunitate pentru corporate facility manageri si corporate real estate manageri.

4. Vedem aceleasi oportunitati si amenintari in piata locala de workplace si facility management? Panel dezbatere intre proprietari si dezvoltatori, property manageri si facility manageri.

Tarifele pentru participarea la Conferinta Internationala de Workplace, Property si Facility Management – la pachet cu cele pentru participarea la Gala Premiilor ROFMA – sunt detaliate mai jos.Mai multe detalii in curand.