Despre noi

Alaturati-va celui mai important eveniment de facility management si servicii suport din Europa Centrala si de Est!

La nivelul regiunii central si est europene, ROFMEX – Romanian Facility Management Expe-rience Days este cel mai important eveniment dedicat industriei de facility management (FM) – domeniu ce integreaza toate activitatile de administrare, operare si mentenantaa mediului construit. Vorbim despre o industrie cu o dinamica extrem de activa, ce incorporeaza – numai in Romania – aproximativ 7.000 defirme active, 140.000 angajati si o cifra de afaceri de peste 1,4 miliarde de euro.

ROFMEX: o perspectiva integrata asupra tehnologiilor, serviciilor si produselor de ultima ora
Conceput ca un eveniment B2B anual, ROFMEX scoate la rampa toata gama de servicii si de solutii necesare asigurarii unui business performant in facility management si servicii suport, de la climatizare, instalatii sanitare, securitate la incendii, IT, fleet management, reciclare, tehnologii de securitate, sisteme de arhivare, gestiunea documentelor si servicii pentru constructie, curatenie si amenajare peisagera pana la optimizarea locurilor de munca si la conversia imobilelor existente in cladiri verzi.

Activitatea dumneavoastra se regaseste in lista domeniilor acoperite de ROFMEX? Consultati aici tematica integrala a evenimentului.

Obiective principale ROFMEX: promovarea, educatia si diseminarea de know-how
Timp de trei zile, participantii la eveniment vor interactiona in cadrul celor cinci sectiuni componente:
1. Expozitia specializata
2. Conferinta internationala
3. Evenimentele educationale: cursuri si seminare certificate ROFMA
4. Workshopurile si prezentarile de noi produse si tehnologii
5. Experience Area: simultan showroom si program de demonstratii si vizite de documentare la cladiri reprezentative din Bucuresti, unde participantii vad, ating si examineaza direct cele mai moderne echipamente, produse si solutii utilizate in activitatile de facility management.

ROFMEX este orientat catre nevoile reale ale pietei, oferind o platforma de promovare atat pentru furnizorii de echipamente, produse, tehnologii si solutii, cat si pentru beneficiarii acestora, pe plan intern si international. In acest sens se vor organiza mese rotunde, se vor oferi informatii despre piata, studii si noutati in domeniile
asset management, property management si facility management.

ROFMEX pune la dispozitie mediul prielnic pentru derularea programului ROFMA de educare continua si certificare a specialistilor in FM si domenii conexe, reprezentand modalitatea profesionista si eficienta de networking si diseminare de know-how prin dezbateri ce vizeaza tendinte in domeniu, analize de benchmarking,cercetare in FM.

Un instrument valoros oferit participantilor este acela de business matchmaking, ce permite atat expozantilor, dar mai ales vizitatorilor identificarea usoara a potentialilor parteneri, optimizarea timpului petrecut in expozitie si gestiunea eficienta a agendei de intalniri pe perioada vizitei intr-o zona special amenajata.

Pe cine veti intalni la ROFMEX?
Cea mai mare comunitate romaneasca de specialisti in domeniile FM si servicii suport este prezenta la eveniment: producatori, importatori si distribuitori de echipamente, produse, tehnologii si solutii pentru FM si servicii suport; furnizori de servicii FM; dezvoltatori si proprietari de cladiri; companii care gestioneaza mari portofolii de cladiri; organizatii interesate in externalizarea si/sau internalizarea serviciilor de FM; societati comerciale interesate de recrutarea si formarea unor specialisti in domeniile FM si servicii suport; facility manageri (corporate, industrial, service providers); reprezentanti ai structurilor administrative, de achizitii si logistica; property manageri; consultanti; cadre didactice universitare; arhitecti; ingineri; tehnicieni; coordonatori de echipe; traineri autorizati; specialisti in resurse umane; reprezentanti ai autoritatilor publice, dar si ai organizatiilor neguvernamentale; studenti si, nu in ultimul rand, jurnalisti de specialitate.

Astfel, produsele si serviciile prezentate vor avea cea mai eficienta expunere catre o audienta formata dintr-un public specializat, corporate facility manageri si alti decidenti care gestioneaza bugete de milioane de euro anual.

ROFMEX 2017 in cifre
Pe o suprafata expozitionala de 2700 mp si o zona de demonstratii de 100 mp, plus 5 sali de cursuri si conferinte, prima editie a ROFMEX a reunit:
Expozanti: 50
Vizitatori specialisti: 1200
Speakeri: 26
Participanți la Conferinta internationala: 160
Participanti la evenimentele educationale: 250
Parteneri si sponsori: 30
Parteneriate media: 18

„Am observat aici, la ROFMEX, o dorintareala de a invata, de a dezvoltaacestdomeniu care are atat de multeoportunitati de oferit. Toata lumea poate vedea ce comunitate puternica aveti; este important s-o pastrati asa si in viitor” – Ian Ellison, cofondator 3edges Workplace Ltd. / Associate Lecturer, Sheffield Hallam University

„Am conceput un eveniment all-in one generator de oportunitati si trenduri – cel mai important de acest gen din Europa Centrala si de Est – o manifestare ce vizeaza dezvoltarea sustenabila a domeniilor FM si servicii suport. Pornind de la succesul editiei desfasurate in 2017, in acest an ne propunem sa dezvoltam ROFMEX, sporindu-i influenta asupra pietei de FM si a mediului de afaceri din regiune”, sustin organizatorii.