Michael Holland - CEO, Embassy Office Parks REIT

Michael Holland - CEO, Embassy Office Parks REIT

CEO al Embassy Office Parks REIT

Michael Holland este CEO al Embassy Office Parks REIT, prima companie REIT listată din India, sponsorizată de Embassy Group și Blackstone. Embassy REIT are o capitalizare de piață de aprox. 4,5 miliarde de dolari și cuprinde un portofoliu de 4 milioane de mp pe cele mai performante piețe de birouri din India: Bangalore, Mumbai, Pune și Regiunea Capitalei Naționale. Portofoliul cuprinde, de asemenea, facilități strategice, inclusiv patru hoteluri și un parc solar de 100 MW care furnizează energie regenerabilă chiriașilor.

 

Michael este și președinte al comitetului ESG pentru Embassy REIT, având un rol esențial în implementarea unei foi de parcurs ESG pentru realizarea țintei companiei de zero emisii de carbon în 2040. Michael este membru al Royal Institution of Chartered Surveyors și are peste 25 de ani de experiență în domeniul imobiliar comercial în Asia, Europa și SUA. Fost director general și director de țară al JLL India, Michael a fost, de asemenea, director regional de servicii corporative APAC pentru Microsoft.

Client

aaa

Date

08 Iunie 2022

Tags

International speakers

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact