Alexander Redlein - President, REUG

Alexander Redlein - President, REUG

Dr. Alexander Redlein este profesor universitar la Universitatea Tehnica din Viena, specialitatea Management Imobiliar si Facility Management, lector invitat la Stanford University, presedinte al REUG si, in trecut, presedinte al IFMA Austria. A fost, de asemenea, membru al consiliului director al EuroFM.

Cu studii interdisciplinare in cadrul Universitatii Tehnologice din Viena si la Universitatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Viena, dr. Redlein este impliat in cercetare, educatie si consultanta in domeniul FM de aproape 20 de ani. Este seful Institutului pentru Management Imobiliar si Facility Management (IFM) al Universitatii Tehnologice din Viena, care include 15 cercetatori in domeniile FM si Real Estate, fiind totodata responsabil cu transferul de tehnologie intre universitate si firmele specializate din Europa Centrala si de Est.

Ca cercetator, a coordonat studii internationale privind importanta macroeconomica a FM in Europa Centrala si de Est si privind valoarea adaugata a facility managementului. Cercetarile sale privind mediul de lucru se concentreaza pe influenta mediului de lucru asupra productivitatii si starii de bine a angajatilor. Analizeaza, de asemenea, si impactul digitalizarii si automatizarii asupra serviciilor de FM. Pe langa activitatea sa de cercetare, Dr. Redlein actioneaza in calitate de consultant strategic, stabileste concepte de FM pentru companii internationale si autoritati publice locale, optimizandu-le acestora procesele de FM, tehnologia informatiei si managementul mediului de lucru. Este, de asemenea, expert in sustenabilitatea cladirilor. In prezent, conduce un MBA in FM la Universitatea Tehnologica din Viena si mai multe cursuri de specializare in FM, atat in Europa Centrala si de Est, cat si in India.

Din 2012 este coordonatorul academic al Cursului autorizat de specializare in facility management organizat la Bucuresti de catre ROFMA. Afilieri: Institutului pentru Management Imobiliar si Facility Management (IFM), Universitatea Tehnologică din Viena

Date

08 Iunie 2022

Tags

International speakers