Angelica Pantilie

Angelica Pantilie

CEO, B+N Integrated Facility Services

Cu o experienta de peste 15 ani in industria FM, in calitate de Project Manager, Business Development Manager si Operations Director, Angelica Pantilie este acum Managing Director pentru B+N Integrated Facility Services, subsidiara din Romania a B+N Group.

 

B+N Group este o companie activa pe piata FM din Europa de Est, oferind o gama larga de servicii in Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Slovenia, Polonia si Romania. Serviciile sunt furnizate cu expertiza profesionala si se bazeaza pe solutiile construite ca raspuns la provocarile pietei, folosind robotica si automatizarile dezvoltate intern de Departamentul de cercetare si dezvoltare.

 

Date

08 Iunie 2022

Tags

National speakers

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact