Gerald Koller

Gerald Koller

Business Development Manager Eastern Europe, WAGNER Group Austria GmbH

Gerald Koller are peste 25 de ani de activitate în domeniul protecției împotriva incendiilor. Este expert în vânzări, cu experiență îndelungată în domeniul sistemelor de aspirare a fumului, al sistemelor de stingere a incendiilor și al sistemelor de prevenire a incendiilor. Pentru Wagner, este responsabil pentru 15 țări și peste 30 de parteneri.
 
 
În calitate de experți în domeniul prevenirii incendiilor, WAGNER Group GmbH a dezvoltat și realizează sisteme tehnologice de protecție împotriva incendiilor încă din 1976. Compania de familie este un furnizor internațional de sisteme și soluții specializat în principal în domeniul incendiilor, în protecția împotriva incendiilor pentru centre IT/de date, facilități de depozitare și logistică, arhive, muzee, facilități de producție, vehicule feroviare și hoteluri. WAGNER oferă, de asemenea, la cerere, produse specifice clienților, concepte de protecție împotriva incendiilor optimizate pentru clienții din alte sectoare.

 

Date

14 Noiembrie 2023

Tags

Speakers 2023

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact