Mădălina Uceanu

Mădălina Uceanu

Managing Partner, CareerAdvisor
 
Cu o experiență de peste 29 de ani pe piața de Resurse Umane din România, Mădălina Uceanu este pasionată să își ajute clienții și partenerii să își atingă obiectivele și aspirațiile profesionale. În calitate de Managing Partner la CareerAdvisor, conduce o echipă de consultanți dedicați și calificați, care oferă o gamă largă de servicii, inclusiv Executive Search, Techunting, consultanță în resurse umane și E-Recruitment.
 
Este, de asemenea, fondatorul PortalHR, o platformă online de top care oferă articole, perspective și resurse în domeniul resurselor umane pentru comunitatea de HR și nu numai. În plus, este un Executive Coach certificat și fost profesor asociat de resurse umane la Școala de Management București.
 
Printre specializările sale se numără dezvoltarea afacerii, strategii și procese de recrutare, managementul carierei, traininguri de recrutare/management al carierei/motivație, employer branding și e-recrutare/sisteme de urmărire a candidaților. Îi place să faciliteze, să antreneze și să confere persoanelor și organizațiilor puterea de a-și atinge potențialul maxim și de a crea un impact pozitiv.

 

Date

14 Noiembrie 2023

Tags

Speakers 2023

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact