Richard Močko

Richard Močko

Key Account Manager, Pyronova
 
Pe parcursul experienței sale, Richard Močko a fost expus unor provocări diverse în calitate de Chief Customer Care Officer, Head of Facility Management, Property Manager, Director de servicii și Business Development Manager, în SUA și în Europa. De-a lungul anilor, și-a dezvoltat cel de-al șaselea simț, având capacitatea de a vedea interconexiunile și dependențele multidisciplinare din domeniul său.
 
În prezent, din poziția de Key Account Manager, se ocupă de tehnologiile inovatoare de inginerie din cadrul protecției împotriva incendiilor, rămânând astfel în strânsă legătură cu industria Facility Management, în special în domeniul producției și al logisticii.
 
Pyronova este o organizație specializată în protecția împotriva incendiilor, acoperind cele mai noi tehnologii, în conformitate cu standardele internaționale VdS, FM Global, NFPA, prin proiectare proprie, execuție și furnizare de servicii, pe întreg teritoriul Europei. Filozofia de bază a companiei se axează pe abordarea fiecărui client în mod individual și de a oferi o soluție inovatoare, de înaltă calitate și fiabile, care să îndeplinească toate solicitările și să se potrivească cel mai bine modelului de afaceri și scopului clientului.

 

Date

14 Noiembrie 2023

Tags

Speakers 2023

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact