Anda Manu

Anda Manu

Managing Partner, AMA Design
 
Anda Manu este Managing Partner al biroului de arhitectură şi design AMA Design, cu sediul în Bucureşti, un nume de reper pe piaţa românească a amenajărilor spaţiilor de birouri.
 
După o experiență de peste 20 de ani în care și-a format expertiza în corporate design, Anda Manu a proiectat spații reprezentative pentru peste 40 dintre cele mai mari corporații prezente în România – inclusiv Orange, Electronic Arts, Raiffeisen, ING, Samsung, Huawei, Unilever, Telus, Vodafone, PricewaterhouseCoopers, Ernst&Young și multe altele.
 
Prin excelență în rezultate și comunicare, Anda Manu a participat, de asemenea, la educarea unei generații de arhitecți. 19 ani, ca asistent universitar la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, și-a împărtășit creativitatea cu serii de studenți azi arhitecți asociați la unele dintre cele mai promițătoare birouri de arhitectură contemporană din București.
 

 

Date

14 Noiembrie 2023

Tags

Speakers 2023

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact