Catalin Tanasescu

Catalin Tanasescu

VP Business Development, ARCHIBUS Solution Center - Romania

Cu o experienta de peste 20 de ani in IT si peste 10 ani in IT pentru Facility Management, CatalinTanasescu a gestionat si participat la implementarea unui numar mare de proiecte pentru un larg spectru de companii mari si foarte mari din diferite verticale precum: Telekom, Oil&Gas, Banking, Farma, FM Services.

Lucrand initial in pozitia de CAD Expert, de Project Manager si, ulterior, de Business Analyst, a adunat o experienta considerabila in definirea si administrarea intreagii game de servicii Property si FM, prin prisma platformelor IT si a avantajelor aduse de catre acestea. Cunostintele comprehensive de IT, sustinute de cele in domeniul bazelor de date si programare, urmate de dezvoltarea abilitatilor de leadership, au fost urmate de noi responsabilitati in domeniul dezvoltarii de business in cadrul ARCHIBUS Romania.

Incepand din 2010, din rolul de dezvoltator de business pentru Romania, dar si pentru zona CEE, CatalinTanasescu a acumulat o experienta importanta prin contact direct cu lumea aplicata a FM-ului in IT, experienta ce il ajuta sa sustina activ educarea pietei de FM prin implicarea in diferite activitati ca trainer (cursuri, traininguri, workshop-uri) sub egida ROFMA.

Date

14 Noiembrie 2023

Tags

Speakers 2023

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact