Tudor Popp

Tudor Popp

Partener Fondator HOTSPOT WORKHUB

Dupa o experienta de peste zece ani pe piata imobiliara austriaca, Tudor Popp a fondat REC Impuls in Bucuresti in 2006 impreuna cu parteneri germani si austrieci. REC impuls este acum o subsidiara 100% a REC Partners GmbH, cu birouri in Frankfurt, Köln, Bochum si Bucuresti. REC este specializata in planificare, management de proiect si consultanta pentru imobiliare comerciale si este activa in toata Europa.

In 2020, impreuna cu REC Partners, Tudor a lansat un nou brand pe piata de coworking – Hotspot Workhub. Primul Workhub a fost deschis in cladirea de birouri The Mark si ofera companiilor locale si internationale un mediu de birou exclusiv si flexibil. Hotspot a stabilit noi standarde in materie de calitate, tehnologie si design. In 2022 a fost inaugurat un nou spațiu flexibil de lucru – Hotspot Skyhub – aflat la etajele superioare din Orhideea Towers.

Date

14 Noiembrie 2023

Tags

Speakers 2023

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact