Tudor Marchis

Tudor Marchis

CEO and Founder RedT

Cu o diploma de studii in ingineria telecomunicatiilor si o experienta profesionala eclectica in domeniul antrenoriatului sportiv, programarii IT, web designului si facility managementului, Tudor devine, din 2008 pana in 2011, administrator si actionar al societatii Thermo Control Facility Management, in Cluj si in Ungaria, fiind responsabil de o serie de proiecte de administrare automatizata a cladirilor, inclusiv de cea detinuta atunci de Nokia, la Jucu.

In 2011, la doar 29 de ani, se muta in India, la Bangalore si, in cadrul unui parteneriat euro-indian, infiinteaza Technique Control Facility Management. Compania este cumparata, in 2016, de Embassy Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori real estate din India.

In TOP 100 Romani de Pretutindeni, Tudor Marchis ocupa, in anul 2019, locul 1 la categoria Antreprenori de succes care au dezvoltat afaceri peste hotare. Intors in tara, fondeaza compania RedT – Real Estate Digital Transformation, axata pe sprjinirea organizatiilor sa-si digitalizeze afacerile si portofoliul de real estate.

Date

14 Noiembrie 2023

Tags

Speakers 2023

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact