Daniel Toma

Daniel Toma

Operations Development Manager, Robotic Cleaning Solutions

Daniel Toma este Operations Development Manager pentru Robotic Cleaning Solutions, una dintre primele companii din România care distribuie și implementează echipamente robotice de uz profesional pentru curățenie și servire, puse în mișcare de tehnologii de navigație autonomă de ultimă generație.
 
Cu un background de peste 25 de ani în domeniul curățeniei profesionale și în cel de facility management, a demarat în anul 2021 proiectul inovator de implementare a roboților în serviciile profesionale de acest tip în România, fiind în prezent, alături de Robotic Cleaning Solutions, reprezentantul unui număr important de branduri cu notorietate globală în producția de roboți colaboratori destinați zonei de servicii.

Alături de buna cunoaștere a practicilor și procedurilor ce caracterizează industria serviciilor de curățenie, are o bogată experiență de utilizare practică a roboților și a tehnologiilor autonome în domeniu, implementând un număr important de echipamente în scenarii diferite pentru o multitudine de locații în București și în țară, ceea ce îl recomandă ca un excelent specialist în acest nou și inovator domeniu.

Date

14 Noiembrie 2023

Tags

Speakers 2023

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact