Gabriel Tomescu

Gabriel Tomescu

Gabriel Tomescu, CEO BMF GRUP


Gabriel Tomescu este CEO al BMF GRUP, companie înființată în 2013, în prezent lider în furnizarea de servicii integrate de facility management ce acoperă întreg teritoriul României prin personal propriu. Având o experiență în serviciile de facility management de mai bine de 13 ani și contribuind în mare măsură la întemeierea și consolidarea companiei BMF GRUP, inițial ca vicepreședinte și de şase ani ca CEO al grupului, Gabriel Tomescu îndrumă cu succes peste 2000 de angajați. 

 

Pasionat de leadership şi dezvoltare personală încă din anii de studenție, pe când avea doar 22 de ani, Gabriel Tomescu a luat hotărârea de a înfiinţa o companie specializată în domeniul serviciilor de întreținere multitehnică a clădirilor. Ca orice început, mărturiseşte că nu a fost ușor, însă ambiția și perseverența au fost trăsăturile care l-au caracterizat dintotdeauna și l-au ajutat să-şi ghideze pașii în viață. Tot timpul şi-a propus obiective îndrăznețe, pe care, de cele mai multe ori, le-a îndeplinit, iar sub conducerea sa, societatea BMF GRUP şi-a continuat principiile de dezvoltare, temeinice şi bine conturate încă de la înfiinţare.

 

Gabriel Tomescu susţine că tehnologia face parte din viața noastră de zi cu zi, iar pe măsură ce clădirile și serviciile au început să devină digitale, facility managementul a devenit un actor-cheie în schimbarea modului în care ne raportăm la acest mediu. În întreaga industrie, asistăm la o schimbare rapidă și cuprinzătoare către digitalizarea întreținerii și operațiunilor clădirilor.

 

Preocupările legate de sustenabilitate și digitalizare modelează direcția industriei de facility management în prezent, iar reprezentanţii BMF GRUP sunt adepţii implementării soluţiilor ecologice pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii şi a mediului înconjurător.

 

De asemenea, Gabriel Tomescu consideră că sectorul de facility management este în plină expansiune și inovare, fiind convins că pe viitor va lua amploare, iar compania lor este pregătită să facă față provocărilor.

 

Profil Linkedin 

 

Date

14 Noiembrie 2023

Tags

Speakers 2023

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact