Anne Lennox Martin

Anne Lennox Martin

MSc, CBIFM, FBIFM, FRICS

Cu o experienta de Manager de Afaceri si Facilitati de peste 30 de ani, Anne a gestionat un spectru larg de medii de lucru atat pentru sectorul public, cat si pentru companiile private de rang inalt. Initial, a lucrat in sectorul public in calitate de client, dupa care a gestionat contracte multi - locatie care acopera complet Marea Britanie
cu intreaga gama de servicii pentru un important furnizor de servicii FM. Din 2003, Anne a avut propria companie de consultanta, iar in 2014 a devenit Director General al unei noi companii, FMP360 Ltd, care livreazamasurarea strategica a perceptiei si a relatiilor din cadrul industriei de FM.
Anne a fost unul dintre primii saptestudenti care au obtinut o diploma de master in Facultatea de Management si Managementul Mediului din cadrul University College din Londra in 1994, iar primul membru al BIMF a obtinut calificarea profesionalain 2002.
In 2007, ea a fost selectata ca fiind una dintre cele 20 de femei cele mai influente din FM in Marea Britanie de catre revista FM World. A fost membru fondator al WIFM si ramane activain sprijinirea diferitelor grupuri din BIFM.

Este co-autor al ”Ghidul bunelor practici BIFM pentru serviciul clientii n 2010”. In 2013, Anne a fost premiata de catre BIFM cu premiul ”Impact profund asupra industriei FM”, iar in 2014 a fost acordat statutul de Membru al Institutului Regal al inspectorilor autorizati.
Pasionata de industria FM, este considerata lider si speakerinspirational. Este specializatain formarea customizata a profesionistilorin FM si, totodata, a absolvit cursul de practicain domeniul programariineuro lingvistice in 2014.

Date

13 Octombrie 2018

Tags

Key Speakers 2018