Claudiu Bisnel

Claudiu Bisnel

Partener si cofondator Brisk Group

Claudiu Bisnel este partener si cofondator al grupului Brisk. Membru cu drepturi depline al Asociatiei pentru Managementul Proiectelor din Marea Britanie (APM UK), Claudiu are o experienta de peste 10 ani in domeniul dezvoltarii si al constructiilor, cu o experienta de succes in definirea si livrarea investitiilor de capital la nivel de portofoliu, program si proiect. 

Claudiu a condus proiecte prin toate aspectele legate de managementul proiectelor, operand ca client, designer si contractor in diferite zone de lucru din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia. A detinut pozitii-cheie in realizarea de proiecte in sectoarele industriale, de infrastructura, rezidentiale, birouri, farmaceutice si de transport. Ca urmare, Claudiu are cunostinte aprofundate privind procesul de proiectare, achizitii, strategia si managementul contractelor, constructia, programul de proiect, costuuri, schimbarea si managementul riscurilor si al oportunitatilor.

Date

30 Octombrie 2018

Tags

Speakers 2018

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact