Gala premiilor ROFMA

PREMIILE ROFMA

PENTRU INDUSTRIA DE WORKPLACE SI FACILITY MANAGEMENT DIN ROMANIA

Recunoastem si celebram excelenta in comunitatea de workplace si facility management

Incepand cu acest an, ROFMEX devine gazda Galei Premiilor ROFMA pentru Industria de Workplace si Facility Management, prilej de recunoastere si celebrare a celor mai valoroase realizari, celor mai dinamice organizatii si celor mai buni profesionisti din domeniu. 

Cei care vor intra in concurs trebuie sa demonstreze, prin proiectele transmise, preocuparea continua pentru dezvoltarea domeniului prin aplicarea de solutii inovatoare la probleme complexe de workplace & facility management, cresterea eficientei, reducerea costurilor, protectia mediului si starea de bine a salariatilor.

Nominalizarile la premii si proiectele castigatoare vor creste imaginea si prestigiul titularilor, promovarea lor atat in timpul galei, cat si ulterior constituind un instrument important de marketing.

Premiile acordate au menirea de a crea si o baza nationala de „best practices” ce poate fi accesata de catre beneficiarii serviciilor de workplace si facility management, fie ca sunt proprietari de cladiri sau dezvoltatori, corporatii, administratie publica sau alte organizatii interesate.

Totodata, profesionistii in domeniu isi vor putea perfectiona continuu cunostintele de specialitate pe baza „lectiilor” furnizate de aceste proiecte, ca un element important in Programul Educational ROFMA de educatie continua.

Ca voce unitara a industriei de workplace si facility management, ROFMA, prin acordarea si promovarea acestor premii, isi subliniaza odata in plus rolul vital in dezvoltarea acestui domeniu, in educarea profesionistilor si in recunoasterea valorii – pentru un mediu construit in care locuim cu totii si muncim tot mai sigur, sanatos, sustenabil si productiv.

Proiectele depuse in cadrul celor 5 categorii de premii trebuie sa demonstreze impactul pozitiv major pe care domeniul de workplace si facility management il are asupra celorlalte industrii, componente organizationale, asupra oamenilor si mediului. Cele 5 premii acordate sunt:

  • Premiul pentru cel mai bun proiect de inovare
  • Premiul pentru cel mai bun proiect de digitalizare
  • Premiul pentru cel mai bun proiect de sustenabilitate
  • Premiul pentru cel mai bun proiect educational si de dezvoltare profesionala
  • Premiul special al juriului pentru contributia la dezvoltarea sectorului si a ROFMA

Juriul va fi format din specialisti echidistanti, recunoscuti la nivel national si international din domeniul workplace & facility management, ce apartin atat mediului de business, cat si celui academic. Componenta juriului va fi facuta publica pana la data de 1 octombrie 2019.

Calendarul premiilor ROFMA pentru industria de workplace si facility management din Romania

Gala premiilor ROFMA are loc pe 20 noiembrie 2019, in cadrul ROFMEX 2019.

Tarifele pentru participarea la festivitatea de premiere – la pachet cu cele pentru participarea la Conferinta Internationala de Workplace, Property si Facility Management – sunt detaliate mai jos.

Descarcati de aici formularul de participare.

Va asteptam!

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact